Szolgáltatásaink

Minden egy kézben webfejlesztés, online marketing, hirdetések kezelése

Sokszor gond, ha egy megbízásnak csak egy részét látjuk, és nem a teljes folyamatot. Webáruház készítés során tudni kell, hogy mely célok mentén haladjunk, és azt milyen eszközökkel tudjuk megvalósítani.

Miben tudunk segíteni?

Célunk, hogy magas minőségű, egyben érthető világos tanácsadással segítsük partnereinket, megbízóinkat az online világban.

Dizájn

A legmodernebb, legújabb sablonokkal dolgozunk, de egyedi igényeket is kielégítve tervezzük meg modern webáruház rendszerét. Igény esetén hőtérképes elemzéssel segítjük a forgalom növelésében.

Fejlesztés

Nem engedjük el a kezét. Elvégezzük az egyedi igényéhez legjobban illeszkedő fejlesztéseket, integrált rendszereket építünk ki, akár egyedi webáruházak részére is.

Marketing

Google Partner Ügynökségünk a legmagasabb igényeket elégíti ki, mind a közösségi média, mind a Google Ads hirdetések kezelésének területén.

Keresőoptimalizálás

A webáruház készítés első lépcső, viszont a teendő itt még nem ér véget. Folyamatosan segítjük analízissel, beállításokkal, hogy minél hamarabb a legjobb pozícióban lehessen.

E-kereskedelem

A webáruházak között óriási a verseny a legjobb helyezésekért. De önmagában még ez is kevés! A legjobb konverziós ráta eléréséhez székértőink fejlesztésekkel, tanácsokkal segítik.

Támogatás

Ügyfélszolgálatunk széles szolgáltatási spektrumon áll rendelkezésére! Egy folyamatban tervezzük meg webáruházát, és szervezzük, hozzá online marketing, és keresőoptimalizált rendszerünket!

Elégedett Ügyfeleink

Az elégedett ügyfelek a legjobb visszajelzések munkánkra szakmai hozzáértésünkre vonatkozóan, tekintse meg referenciáinkat.

Egy sikeres kampány

Nagyon jó eredményeket hozott nekem a kampanymanager.hu csapata! Ők nem csak az eredmények mennyiségét, hanem a minőségét is nézik, ami azért is lényeges, mert számomra nagyon fontos volt, hogy mennyiben kerül az eladásra vetített költségem. Köszönöm!
Webáruház készítés
Szonyeghaz.com
szőnyeg webáruház