Rólunk

Üdvözöljük a Digital Agency oldalán

Webáruház készítés az alapbeállításoktól egészen a hirdetések kezeléséig, és a professzionális keresőoptimalizálási szintekig. Mi megvalósítjuk, amit elképzelt. Bízza a profikra, kampanymanager.hu!

Kik vagyunk?

A megszerzett tapasztalataink segítségével pontosan tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége az online világban, akár egy kereskedő, akár egy weboldal tulajdonosa. Fontos, hogy mindig a legjobb minőségű munka elvégzése motivál minket.

Célunk

Folyamatos fejlődés, és a trendek követése, bizonyos esetekben megelőzése a célunk. Számunkra tartja a mondás, hogy a jó kereskedő nem másol, hanem mutatja az utat. Tudjuk, hogy nagyobb kitartást, és keményebb munkát igényel, de így lehetünk hosszútávon mi a trend. Mottónk: „Mikor a többiek felszállnak a villamosra velünk már le is szállhat róla!

Miben segítünk?

Webáruház készítés folyamata

01.

Igény felmérés

A webáruház készítéssel kapcsolatos igényfelmérés, tanácsadás. Az ügyféllel közösen meghatározzuk a honlap célját, a célközönséget, akiknek a honlap szólni fog, és akiket el szeretnénk érni.

02.

Arculat tervezése

Az egyedi elképzelések megvalósítása mellett a webáruház készítés során letisztult, egységes megjelenést biztosító designt hozunk létre, mely tökéletes egyensúlyban van a felhasználók által támasztott elvárásokkal.

03.

Tartalomfeltöltés

A Megrendelőnek javaslatokat teszünk az oldal megfelelő szövegezésére, a honlap struktúrájának a kialakítására. A webáruház további feltöltése az ügyfél feladata, de igény szerint segítséget is tudunk ebben nyújtani.

04.

Webáruház indítása

A webáruház készítés végső fázisaként összekötjük a Google Analytics statisztikai rendszerrel, beállítjuk a célokat, hogy mérhetően vizsgálhassuk a webáruházunk hatékonyságát

05.

Online hirdetések

A Google Adwords hirdetési rendszer nagy segítséget nyújt új látogatók és vásárlók eléréséhez. Google minősítéssel rendelkező kollégáinkkal vállaljuk Adwords hirdetési kampányok indítását és folyamatos menedzselését.

 

06.

Kapcsolattartás

A fejlesztési folyamat során állandó kapcsolatot tartunk az ügyféllel, rendszeresen tájékoztatjuk a honlap fejlesztésének menetéről, illetve egyeztetünk az egyes munkafolyamatok fázisainál is.

Miért válasszon minket?

Tőlünk mindent egy kézből megkap az alapok pontos tervezésétől egészen a teljes online marketing koncepcióig állunk rendelkezésére.

Fontos a megjelenés, a modern stílus ötvözése egy letisztult, könnyen kezelhető webáruház létrehozásánál.

Ügyfélszolgálatunk folyamatos segítségnyújtással igény esetén technikai support biztosításával áll rendelkezésére.

A kiváló minőségben elvégzett munka, és az ügyfél megelégedettsége motivál minket. Hosszútávú tervezés, és kapcsolatépítés számunkra kiemelten fontos.

Minőségi marketing szakértőink, magasan képzett informatikus, fejlesztő csapatunk biztosíték a magas színvonalú eredmény biztosítására.

Google Partner Ügynökségként a legjobban beállított kampányainkkal szavatoljuk, hogy hirdetései megtérülnek, és a kijelölt eredményeket hozzák.

Legyen webáruház, vagy egy teljesen egyedi weboldal ránk mindenben számíthat. Segítjük online marketing szolgáltatásinkkal is, hogy teljeskörűen támogathassuk céljainak megvalósításában.

Lényegesebb számaink

Referenciáink, tapasztalataink amiben nem csalódhat.

1
Elégedett ügyfél
100
Befejezett Projekt
1
Google fiók
1 K+
Minőségi Kód